Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Jarac u paralelnoj vezi, Bik dobro, važan da n za Vagu
Dnevni horoskop za 30. novembar 2019: Jarac u paralelnoj vezi, Bik dobro, važan da n za Vagu

Nedeljni horoskop od 7. do 13. januara 2019: Top 3 znaka ove sedmice biće Devica, Jarac i Vaga. Saznajte šta svaki znak očekuje u narednom periodu na polju ljubavi, posla i zdravlja, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Napokon će između vas i voljene osobe doći do opuštenosti kojoj ste težili. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve čudniji. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite na miru, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu.

BIK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama gledaće da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i postaviće stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im ni biti loše.

KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomatije i tolerancije. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Samostalni rad ili teranje po svom trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u saradnji sa ljudima iz neposrednog okruženja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

Nedeljni horoskop od 7. do 13. januara 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Počinje faza intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život odjednom će oživeti i postaće toliko bogat da se u prvom trenutku možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a za to treba i mnogo energije. Možda će vam katkada nedostajati inspiracije ili motivacije za sve što treba da odradite. Zato je važno da se još bolje pozabavite samim područjem rada kojim se bavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite pritiske i naspavajte se.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.