U nedelju, 21. juna, tranzitno Sunce ulazi u znak Raka: Pomračenje sunca donosi plimu kosmičkih suza
U nedelju, 21. juna, tranzitno Sunce ulazi u znak Raka: Pomračenje sunca donosi plimu kosmičkih suza

Dani pred nama su astrološki jako zanimljivi, za neke vrlo produktivni, za druge puni novih saznanja i lekcija.

Za početak, danas 3.1. Mesec i Jupiter će se u prepodnevnim satima naći u na istom stepenu Strelca. Raste optimizam, velikodušnost, emocije su egzaltirane. Ovo je dobro vreme za ispunjenje svojih potreba. Šta vam je potrebno za sreću? Kako možete nahraniti sebe i svoja osećanja? Dobra iskustva dolaze od putovanja, učenja, povezivanja s udaljenim osobama, putem iskrenog i istinitog deljenja s drugima, piše astrolog Julijana Oremović.

Sunce se približava Saturnu u znaku Jarca i reč je o vrlo harizmatičnom nebeskom spoju. Realno pogledajte na ono što se događa, suočite se s problemima koji vas tište, pokušajte da shvatite zašto su tu. Ovo je aspekt velike discipline, napornog rada, ozbiljnosti, preuzimanja veće odgovornosti. U narednim danima možete doživeti zanimljiva iskustva koja će biti vezana uz starije osobe, autoritete, uz prošlost ili neku osobu, situaciju iz vaše prošlosti.

Nekad s ovim aspektom može doći i teskoba, strah, osećaj težine, osećaj da smo distancirani od onih koji su nam potrebni ili ih želimo u svojoj blizini. Nekad smo primorani da proglasimo kraj, zatvorimo neka poglavlja svog života, oprostimo se od onoga što je bilo.

Postavite novi cilj.

Pronađite snagu i stabilnost u sebi. Sve kreće od nas. Sigurnost u spoljnom svetu je varljiva, a jedina prava sigurnost je ona koju gradimo u sebi.

Nakon što Sunce krene dalje, u subotu će taj isti Saturn biti posećen od Meseca. Vreme je da shvatimo što nam stvarnost poručuje.

Vreme je da uočimo šta je ono što možemo promeniti nabolje, a šta je dobro prihvatiti kao zadano, barem u ovom trenutku. Neki emocionalni tereti su prisutni, ali isto tako i snaga koja nam je potrebna za njihovo prevladavanje.

Ovih dana širom otvorite oči. Posmatrajte što vam dolazi u susret. Šta možete ostvariti, isplanirati? Koje vrednosti je dobro čuvati? Osluškujte i svoja osećanja i ona imaju mnogo da vam poruče. Iscelite se od prošlih iskustava, polako iz dana u dan. I budite blagi i nežni prema sebi. Ne namećite sebi ciljeve koje trenutno ne možete dosegnuti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.