Dnevni horoskop za 17. mart 2020.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2019: Jarčevi, Rakovi  i Strelčevi biće najsrećnije ruke tokom druge majske sedmice. Kakve novosti očekuju svaki horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspećete da savladate distancu u emotivnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba će vas svde više podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Biće vam zaista drago što je tako.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. To vas motiviše. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

BIK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretati zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neki će dominirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte svakodnevno.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. maja 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da bi trebalo da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživaće u većem međusobnom poverenju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba da odradite. Zato je važno da se još bolje organizujete kako bi bili efikasniji. Ekonomišite sa snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na počinak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.