Home Ljubavni horoskop Zaljubiće se do ušiju: Ova 3 horoskopska znaka doživeće fatalnu ljubav tokom...

Zaljubiće se do ušiju: Ova 3 horoskopska znaka doživeće fatalnu ljubav tokom maja 2019. godine

92
0
Zaljubiće se do ušiju: Ova 3 horoskopska znaka doživeće fatalnu ljubav tokom maja 2019. godine
Foto: freepik.es

Ušli smo u mesec maj, a tri horoskopska znaka u petom mesecu pronaći će novu, fatalnu ljubav. Zvezde kažu da će Škorpija, Devica i Blizanci u mesecu pred nama pronaći svoju srodnu dušu i ljubav koja može prerasti u večitu.

Škorpija

U vaš život se u maju vraća jedna stara ljubav. Vi ste sada slobodni pa možda čak i razočarani u emocije ali je pred vama mesec kada sve to može da se promeni iz korena. Odnosno, povratak osobe iz prošlosti će na vas svakako da ostavi veliki trag. Nećete ni sami znati sta vas je snašlo ali sa njenim ponovnim ulaskom u vaš život ce se probuditi neke stare emocije. Vi ste inače osoba koja izbegava da gleda unazad ali ovog puta itekako treba da date šansu toj osobi. Nemojte nigde žuriti jer zaista nije poenta u tome. Dozvolite sebi ali i drugoj osobi da pre svega shvatite gde ste ranije pogrešili i sta je ono sto vam smeta jednom kod drugog. Kada ne budete ponavljali stare greške ali i napravili neke male promene u vašem ponasanju sve će doći na svoje mesto. Ponekad je povratak u prošlost dobra prilika da sredite svoj emotivni život. Uradite to u maju i nećete se pokajati.
Zaljubiće se do ušiju: Ova 3 horoskopska znaka doživeće fatalnu ljubav tokom maja 2019. godine

Devica

Vi ne možete ni da zamislite koliko ce vama mesec maj doneti sreće. Vec u prvim danima šestog meseca u godini u vas život ulazi jedan Jarac. Vas dvoje ste potpuno različiti i stvarno je teško zamisliti vas zajedno ali vaše razlike ce vas i spojiti. Biće ovo veza u kojoj ćete oboje morati malo da se menjate i da pristanete na neke kompromise… Ali, jedno je sigurno: Baš kao što će vama prijati avanturistički duh osobe rodjene u znaku Jarca tako ce i njemu prijati vaš miran stav i vaš karakter. Jedno ćete uz drugo pronaći sve ono što vam je falilo. Moguće je da ce medju vama postojati neka veća razlika u godinama ali to ne treba da vas opterućuje. Ta osoba ce itekako uneti mir u vaš život i sreću tako da nema potrebe da slušate razum. Zaslužili ste da budete srećni i dajte sve od sebe da bude baš tako.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.