Horoskop u vladavini Vodolije: Saznajte šta vas očekuje od 21. januara do 19. februara 2020. godine
Horoskop u vladavini Vodolije: Saznajte šta vas očekuje od 21. januara do 19. februara 2020. godine

Mlad Mesec u senzualnom i materijalnom Biku  5. maja 2019. godine: Svi već znamo da mlad Mesec donosi promene, nove početke dok iza sebe ostavlja neke poroke i nesvrsishodne stvari. Ovaj mlad Mesec teži za time da ostvari harmoničan porodičan život, poštuje tradicionalne vrednosti, obezbedi materijalnu sigurnost, ljubav koja ponekad može biti neuravnotežena u smislu da preteruje ili da se povuče u samoću. Kod muškaraca stvara posesivnost, ljubomoru, dok kod žena utiče na materinstvo, vernost, posvećenost porodici, posesivnost, dok decu tera na ekskluzivan život.

Ovaj mlad Mesec je povezan sa Neptunom, Plutonom i Saturnom što kod mnogih osoba izaziva duboke spoznaje, psihičke promene, jako snažnu intuiciju, piše astrolog Željka Knežević. Svi koji meditiraju sada mogu dobiti dobre uvide dok pojedine osobe mogu dobiti poruke preko snova . Preporučuje se povezivanje sa prirodom i osobama sa kojima ste na istoj talasnoj vibraciji. Intuicija je izražena pa je slušajte ovih dana mladog Meseca.

Ovako će mlad Mesec uticati na svaki horoskopski znak

Mlad Mesec u Biku 5. maja 2019

OVAN

Kod vas će ovaj mlad Mesec razbuktati strast kada je finansijska oblast u pitanju. Pojedine osobe mogu očekivati veće novčane dobitke. Sve što vam nije bilo po volji sada možete menjati i započeti neke skroz nove poslovne planove. Pojedini Ovnovi baš sada ostvaruju neke svoje ciljeve koje su dugo čekali. Za Ovna je sve dugo čekanje jer se nije desilo SAD i ODMAH.

BIK

Kod vas će ovaj mlad Mesec pokrenuti sve iznenada, kako pozitivno, tako može biti nešto i manje pozitivno. Uran vam daje snagu, a i eksplozivnost pa dobro razmislite šta treba da ostavite već jednom iza sebe, a šta da pokrenete i kakvi novi tokovi treba da budu. Sve dobro isplanirajte. Uglavnom menjajte sve gde ste nezadovoljni i ne trpite više ni u poslu ni u ljubavi.

BLIZANCI

Kod vas ovaj mlad Mesec daje duboke misaone promene, posebno ako ste na duhovnom putu mogu se desiti velike promene. Mnogi Blizanci sada mogu imati emotivnu stabilnost pa će zdravog razuma donositi neke odluke. Ipak, nema potrebe da žurite jer je Mars kod vas do 15. maja, a može vam dati brzopletost i nestrpljenje. Ne preterujte ni u čemu.

RAK

Kod vas se pokreće nešto novo na ličnom rastu i sa bližim osobama. Veliko nadahnuće će kod vas sada biti pokrenuto, a kako vi idete jedan korak napred bojažljivo, onda dva koraka nazad ubrzano, pitanje je šta vi zaista želite menjati i da li za to imate sada snage . Možda najbolje da vas Mars pokrene od 16. maja i da vam da snagu  za borbu da promenite nešto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.