Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za...

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu, Škorpija smatra da je bogomdana

129
0

Nedeljni horoskop od 6. do 12. avgusta 2018: U ovom periodu najbolje će proći Ovnovi, Vodolije i Blizanci, a šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo. KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati. ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se po potrebi.

BIK

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni. KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja. ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske. KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale. ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.