Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 4. avgust 2018. Ovan trpi pritisak na poslu, Bik...

Dnevni horoskop za 4. avgust 2018. Ovan trpi pritisak na poslu, Bik ima udvarača, Blizancima iznenađenje na ljubavnom planu, Rak pleni

84
0
Dnevni horoskop za 4. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 4. avgust 2018.

Dnevni horoskop za 4. avgust 2018. Lav flertuje, Devicama konflikt na radnom mestu, Vaga zabrinuta, Škorpija lakoverna, Strelac da pazi šta govori na poslu, Jarac dobro, Vodolijama problemi na poslovnom planu, Ribe uspešne.

Ovan

POSAO Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu, piše današnji dnevni horoskop. LJUBAV Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje. ZDRAVLJE Alergija.

Dnevni horoskop za 5. avgust 2018. Ovan tajanstven, Blizanci optimistični, Lav potiskuje emocije, Vaga zavodi red na poslu.

Dnevni horoskop za 4. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 4. avgust 2018.

Bik

POSAO Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja. LJUBAV Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu. LJUBAV Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.