Home ASTRO Krajnje neobično astro leto: Do 27. avgusta 2018. čak 6 planeta biće...

Krajnje neobično astro leto: Do 27. avgusta 2018. čak 6 planeta biće retrogradno, evo kako će to uticati na naše živote

98
0
Numerologija za jul 2020: Naporan ali uspešan mesec za Osmice, Dvojki idealno za započinjanje novog posla, ljubavna iznenađenja za Šesticu
Numerologija za jul 2020: Naporan ali uspešan mesec za Osmice, Dvojki idealno za započinjanje novog posla, ljubavna iznenađenja za Šesticu

Do 27. avgusta čak polovina planeta Sunčevog sistema kretaće se retrogradno, njih šest! Verujem da će svako od nas svedočiti jednom od neobičnijih leta u svom životu.

I ne, nije nužno da će se dogoditi ništa spektakularno, tragično ili nezaboravno. Naprosto je moguće da ovo leto bude vreme u kojem je poželjnije usporiti, zatvoriti neka poglavlja svog života, shvatiti šta funkcioniše, a šta ne, i ono što je najvažnije dobro se odmoriti, piše astrolog Julijana Oremović. Planete koje su već krenule ili će tek krenuti unatrag su: Merkur, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton.

Kako se to odražava na nas i naše živote?

Zamislite situaciju u kojoj se krećete prema napred, imate cilj pred sobom i idete ‘po njega’, a potom shvatate da sve više usporavate i u jednom trenu se zaustavljate na mestu i počnete da se krećete unatrag, prema tamo odakle ste i krenuli. Vaš zadatak će biti na neko vreme odgođen, a svrha tog kretanja unatrag jeste da još jednom proverite jeste li dobro pripremili teren za ostvarenje svog cilja, treba li nešto popraviti, učvrstiti, od nečeg odustati? Kad tako puno planeta počne da se kreće unatrag introspekcija je pojačana. Nešto se zaustavlja, odgađa, iz nečeg se povlači, više se razmišlja i u svakom slučaju nije dobro započinjati nove projekte niti donositi krupne odluke kojima nešto utemeljujete. Radije posmatrajte, revidirajte, popravljate, rešite se svega što vam je nepotrebno i suvišno. Hodanje unapred je usporeno i otežano i zato je dobro pogledati kako se neka naša dela i odluke iz prošlosti reflektuju na sadašnjost. Možda ćemo nešto izgubiti, zaboraviti ili zametnuti. Kakve su naše granice prema drugima, znamo li da se zaštitimo? Obnavljamo, ponavljamo jednu situaciju ili odnos iz prošlosti, ne bismo li napokon naučili lekciju. Istina vs. laž, koga lažemo, sebe ili druge? Možemo li se suočiti sa stvarnošću? Neki aparati, uređaji, pa i prevozna sredstva se kvare. Majstori imaju pune ruke posla. Vaši se planovi možda neće odvijati kako očekujete. Okolnosti se ne odvijaju unutar zadatih rokova, prilagodite se. Svemir trenutno ima drugi plan za vas. Dobit ide od popravljanja, obnavljanja onoga što je bilo oštećeno, pokvareno, zanemareno. Očistite svoj stambeni i radni prostor od predmeta koji su izvan upotrebe neko duže vreme i koji vam više ne trebaju. Ako nešto stoji na mestu, to ne znači da će tako i ostati. Ne forsirajte i ne gubite živce. Radije se odmorite i prepustite s poverenjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.