Dnevni horoskop za 18. mart 2018: Strelac se oslobađa okova, Lav želi više, Blizanci detinjasti

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. MARTA 2018. Rak usamljen, Lav frustriran, Devica opuštena, Vaga gori u ljubavi, Škorpija ambivalentna, Strelac ima napade narcizma, Jarac sreće novu ljubav,  vodolija dolazi do izražaja na poslu, Ribe uživaju, piše ehoroskop.

Ovan

LJUBAV

Možda će vam se ponekad činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što vi to trenutno ne vidite. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte preterano izražavanje emocija pod svaku cenu.

KARIJERA

Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da je tako najbolje. Ipak, možete i malo rizikovati. Nije sve tako teško kao što bbi vam se moglo učiniti. još jednom ćete dobiti podršku drugih kojoj se usput, uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE

Ne zamarajte se sitnicama.

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. MARTA 2018
NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. MARTA 2018

Bik

LJUBAV

Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za jačanje poverenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osećati dobro.

KARIJERA

Bićete malo umorni od svega. Neke kolege će vas upravo zbog toga i zadirkivati. Ostanite smireni i ne reagujte ishitreno. Ono što morate da uradite, uradite što je profesionalnije moguće. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.

ZDRAVLJE

Razmišljajte dugoročno.

Blizanci

LJUBAV

Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos preprekama ili frustracijama. Ipak, na dalje treba biti oprezan i pažljivo održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i ceniti vaš trud oko svega.

KARIJERA

Vaš trud biće konačno uvažen, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas možda i previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete vredno i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE

Dobro je biti iskren. Maske padaju…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.