Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 16. decembar 2020.

Dnevni horoskop za 2. mart 2018. Merkur u trigonu sa Jupiterom, posle Venere došao je on na red…

Kratak aspekt, ali kao i svi kratki, efektan. Danas je veoma pojačana potreba za edukacijom, istraživanjem, donošenjem sopstvenih zaključaka, učenjem, razgovorom s mudracima.

Moguć nalet ideja, rešenja. Poželećete da otputujete kako biste širili svoje vidike, upoznali i proširili krug prijatelja. Svoje dobre vibracije nesebično ćete širiti svima, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

Posao

Prekretnica na poslu je jako blizu. Želite da se što pre promeni situacija, ali uvek imate neko odlaganje. Budite strpljivi, biće bolje.

Ljubav

Priznajete svoju zaljubljenost i svoje emocije. Prema voljenoj osobi postajete malo otvoreniji i iskreniji i vaš odnos ide ka boljem.

Zdravlje

Kašalj.

Dnevni horoskop za 2. mart 2018
Dnevni horoskop za 2. mart 2018

Bik

Posao

Na radnom mestu dobijate nove privilegije. Vaš dosadašnji rad govori dosta o vama i trudu koji ukažete, a koji će se konačno isplatiti.

Ljubav

Imate sjajan ukus u odabiru poklona voljenoj osobi. Dugo vam treba da nešto odaberete, ali kada se to desi onda je pun pogodak.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Blizanci

Posao

Budite sistematični na poslu i ne ulazte u neplanrana ulaganja. Možete da imate poremećaj planova i poslova.

Ljubav

Na polju ljubavi je jako kritična situacija. Vi i partner ste na prekretnici vaše veze, oboje ne ulažete dovoljno da biste se održali.

Zdravlje

Mogući bakteriološki problem…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.