Home ASTRO One su hrabre, strastvene i uspešne! Saznajte sa kojim poznatim i inspirativnim...

One su hrabre, strastvene i uspešne! Saznajte sa kojim poznatim i inspirativnim ženama delite horoskopski znak

143
0

Bilo da ste ekscentrična Vodolija ili Strelac sklon neobičnim poduhvatima, svaki horoskopski znak ima kul osobine koje ga čine posebnim. Saznajte sa kojim izuzetnim ženama, što su se istakle u hrabrosti, inovativnosti i kreativnosti, delite zodijačke odrednice, piše Zadovoljna.hr

OVAN

Žene rođene u znaku Ovna su energične, snažne, odlučne, spremne za akciju. Strastvene su i vole slobodu. Avanturistički i sportski duh čini ih predvodnicama čega god se prihvate. Kada nešto naume, ići će i glavom kroz zid ako bude potrebno.

Žene Ovnovi su i otkačene, poput Lejdi Gage i legendarne britanske dizajnerke Vivijen Vestvud. Znaku Ovna pripadaju i Sara Džesika Parker, Maraja Keri, Selin Dion i Viktorija Bekam.

BIK

Da su žene Bikovi zaista kraljice, činjenice govore same za sebe. Moćne predvodnice ovog znaka obeležile su 18. vek: ruska carica Katarina Velika i Marija Terezija, vladarka Habsburške Monarhije. U današnje vreme, u znaku Bika je na prestolu Velike Britanije –Elizabeta II, najdugovečnija vladarka u njihovoj isotriji, sa 65-godišnjim kraljevskim stažom. Žene Bikovi vole zemaljske užitke, prave su hedonistkinje, ali u isto vreme čvrsto stoje na zemlji, vole stabilnost i postojanost. Ali, bez problema mogu da odbace konvencionalno ponašanje, poput slavnih holivudskih prezimenjakinja Ketrin Hepbern i Odri Hepbern.

U znaku Bika rođene su i Barbra Strejsend, Šer, Adel, Penelopa Kruz i Megan Foks.

By Eva RinaldiMegan Fox, CC BY-SA 2.0, Link

BLIZANCI

U skladu sa svojim horoskopskim znakom, žene Blizanci se često čine kao dve osobe u jednom telu, a muškarcima su neodoljive jer su u isto vreme “anđeo i đavo”. Pripadnice ovog znaka vrlo su privlačne i zbog svoje lepršave naravi. Radoznale su, komunikativne i snalažljive, i u svakoj situaciji znaju da upotrijebe svoj šarm. Legendarna pevačica i plesačica Džozefina Bejker, filmska diva Merlin Monro i književnica Fronsoa Sagan, žene u ovom znaku upisane su u istoriju.

Pripadnice ovog znaka su i Anđelina Džoli, Naomi Kembel, Džoan Kolins, Nikol Kidman, Hajdi Klum,Kajli Minog, Natali Portman i Adrijana Lima.

RAK

U ovom znaku rođene su legendarna gluvo-slepa aktivistkinja Helen Keler, princeza Dajana, slikarka Frida Kalo, rokerka Debora Heri, glumice Meril Strip i Sofija Vergara, supermodel Žizel Bundšen… Sve žene koje pomeraju granice. Živi dokaz da osobine Raka nisu samo osećajnost i povučenost nego i otvorenost prema ljudima kao i osećaj za biznis.

LAV

Lavice kao da su rođene upravo zato da budu u centru pažnje, one zrače snagom i autoritetom, ambiciozne su, smele i tačno znaju šta žele. Vole da imaju publiku, ne samo zbog pukog uživanja u pažnji, nego i zato što ih drugi ljudi nadahnjuju na kreativne ideje. Među najistaknutijim Lavicama su francuska modna ikona Koko Šanel koja je iz temelja promenila modni svet i pilot Amelija Erhart, prva žena u istoriji koja je sama preletela Atlantski okean, ali je na žalost misteriozno nestala na svom kasnijem putu oko sveta. Šta bi bio znak Lava bez Madone, Dženifer Lopez, Šarliz Teron, Hale Beri, Helen Miren, Dženifer Lorens…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.