Dnevni horoskop za 9. septembar 2017
Dnevni horoskop za 9. septembar 2017

Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna 2017: Bik, Rak i Ovan imaće najviše šansi za sreću i uspeh u ovom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i šta vam savetuje astrolog pročitajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

BIK

LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate da obavite. Ne postavljajte sebi sada lestvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.

Ovaj znak tokom proleća 2017. očekuje tajna ljubav
Nedeljni horoskop od 5. do 11. juna 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Činiće vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rešenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

RAK

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugog dana biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih dešavanja. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.