Dnevni horoskop za 27. jul 2017

Dnevni horoskop za 2. jun 2017: Stigao nam je petak, a s njim i potreba da se suočite sa samim sobom i razmislite da li ste prethodnih dana odigrali pametno, da li su poslovi koje ste sklopili u poslednje vreme bili mudri ili ishitreni i nagli. Danas su mogući manji, ali neprijatni problemi sa zdravljem. Izbegavajte danas bilo koji oblik alkoholnih pića (Sunce kvadrat Neptun). Imunitet danas nije najjači, pa dan provedite u miru bez nepotrebnih trzavica. Dani za nama stižu po naplatu, pa nakupljeni stres može da vas košta dobrog zdravlja. Spremni i zdravi dočekajte dane vikenda koji su pred nama.

Svako dobro vam želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Delujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV

Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

BIK

POSAO

Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV

U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere, ali ne možete očekivati čudo.

ZDRAVLJE

Moguća je virusna infekcija.

Dnevni horoskop za 2. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.

LJUBAV

U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

RAK

POSAO

Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

LJUBAV

Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.