Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta 2020: Strastveno kod Vodolije, Lav okreće novi list na poslu, Bik razmišlja o smislu života
Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta 2020: Strastveno kod Vodolije, Lav okreće novi list na poslu, Bik razmišlja o smislu života

Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019: Ovaj period biće najbolji za Strelce, Jarčeve i Lavove, a kako su zvezde naklonjene svim znacima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama to uopšte neće smetati. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Ova nedelja bi nekima od vas mogla bi da donese preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je po sredi.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite budni.

BIK

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde će morati da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, biće dobro na kraju.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama dešava mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019.

BLIZANCI

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad bi mogla da je uplaši. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.