Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 3. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 4. avgust 2019. Mesec ulazi ove nedelje u znak Vage i sve je u znaku postizanja ravnoteže, harmonije, sklada, i to na svim poljima podjednako.

Bićete diplomata, empatični i pozitivnog stava prema svim pitanjima koja se nalaze pred vama. Komunikacija protiče savršeno. Dobro raspoloženje i lep provod vam želimo za kraj vikenda, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV

Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.

ZDRAVLJE

Alergija.

Dnevni horoskop za 4. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 4. avgust 2019.

BIK

POSAO

Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.

LJUBAV

Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.

LJUBAV

Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu…

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.