Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2019: Rak na ljubavnom iskušenju,...

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2019: Rak na ljubavnom iskušenju, novi poslovni izazovi pred Vagom, Blizanci pod pritiskom

80
0
Nedeljni horoskop od 1. do 7. juna 2020: Unapređenje za Vagu, Blizanac treba da bude ono što jeste, Strelac ima mnoštvo udvarača
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2019: Bikovi, Ribe i  Jarčevi imaće najveću naklonost planeta, samim tim i najviše šansi da budu srećni i uspešni na svim životnim poljima, a šta očekuje svaki znak ponaosob saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Poverenje i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami tražiće ozbiljnu ljubav verujući da je to moguće odmah. KARIJERA: Vaša velika želja za preduzimljivošću ovog puta imaće krila. Međutim, biće mnogo detalja koje ćete morati da proveravate u startu. To će vas malo usporiti, ali i umoriti. Ekonomišite sa svojim snagama i posao organizujte bolje. ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

BIK

LJUBAV: U romantičnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje zajedništva, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Neki će razmišljati o početku zajedničkog života udvoje. Biće i onih koji će osvežiti svoju vezu, pa će svakako odustati od prigovaranja. KARIJERA: Radićete bez pritiska, ali s velikom učinkovitošću. Bićete vredni i spremni da podmetnete svoja leđa gde god treba. Neke kolege će vam se čuditi jer nisu navikli da vas vide u takvom izdanju. Samo nastavite. ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u sportu i u životu.
Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Zaokupljenost kućom i porodicom biće velika, a vi spremni da se borite za sve to do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na razne načine. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja. KARIJERA: Ne samo da vaši nadređeni pojačavaju pritisak na vas, nego vas i provociraju. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u svađe jer će pobeda u istim trenutno izostati. Pričekajte malo. ZDRAVLJE&SAVET: Svakodnevna relaksacija je nužna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.