Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2019

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2019: Proleće se budi, a sa njim i mnoga uspavana srca. Saznajte odmah šta vas očekuje na emotivnom planu u prvoj polovini marta 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

BIK

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost sa jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu sevnu varnice između vas.

BLIZANCI

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

RAK

Zanimljivi susreti, prijatni razgovori uz ponešto vaše samokontrole, humor i dobre vibracije – sve to možete doživeti u ovom periodu. Biće doduše i nešto provokacija, ali ćete ih stoički podneti i sve ćete okrenuti na šalu.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2019

LAV

Šta god da vi preduzmete, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovog puta nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

DEVICA

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.