Pun Mesec u Raku i pomračenje Meseca 10. januara 2020: Lavu donose zaljubljivanje, Vodoliji napetost nerava a Vagi napredovanje u karijeri
Pun Mesec u Raku i pomračenje Meseca 10. januara 2020: Lavu donose zaljubljivanje, Vodoliji napetost nerava a Vagi napredovanje u karijeri

Nedeljni horoskop od 4. do 10. februara 2019: Vodolijama, Bikovima i Vagama sledi izuzetno dobar period, prema procenama astrologa. Šta sve horoskopske znake očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Možda ste mogli učiniti i više, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve vam opet ide u prilog.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići na godišnji odmor pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće vam potrebno više sna i odmora.

Bik

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postepeno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se opet sve češće smejete. Neće to doduše još biti bajka, ali ohrabrenje je tu. Samo ne reagujte na male provokacije. Biće ih i dalje.

KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenućete se vi. Bićete spremni da animirate sve oko sebe kako biste postigli više. To će ujedno i razbistriti neke stvari u samom operativnom niovu posla pa ćete početi da radite lakše i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete vrlo aktivni i u sportu.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. februara 2019

Blizanci

LJUBAV: Čini se da polako dolazite na svoje. Kako ste već neko vreme to čekali, pokazaćete svoju radost. Izgledne su i zabave na kojim biste mogli da se osećate vrlo prijatno. U svakom slučaju, nemojte da sedite kod kuće. Idite među ljude.

KARIJERA: Izaći će na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati nove poteze koje je malo ko očekivao. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja i onaj koji budi nadu da se može ići napred. Računajte na određene napore.

ZDRAVLJE&SAVET: Kondiciju poboljšajte sportom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.