Nedeljni horoskop od 4. do 10. juna 2018

Nedeljni horoskop od 4. do 10. juna 2018: Saznajte šta vas u ovom periodu očekuje na poljima ljubavi, posla i zdravlja, piše Mondo.

Ovan

Ove nedelje će se promeniti malo stanje u ljubavi kod Vas. Konačno ćete moći da krenete napred, da se posvetite partnerskim odnosima kako treba. Nećete se osvrtati za prošlošću. Promene su već počele da se događaju. Bolja je komunikacija sa partnerom, a ako ste slobodni, bilo bi dobro da se družite više sa drugima, a možete upoznati neke zanimljive ljude.

Što se tiče posla, bićete jako vredni i zadovoljni uspehom. Sve što ste zamislili i isplanirali za ovu nedelju će biti ostvareno.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. juna 2018

Bik

Dobro se osećate i zračite pozitivnom energijom. Pomalo ste pasivni što se tiče ljubavi. Ne zapostavljajte partnera. Slobodni, ne propuštajte prilike, jer Vam je zaista pozitivan period za izlaske i upoznavanja.

Smireniji ste dosta što se tiče novca. Bitno je da se dobro organizujete i da ne pristajete na obaveze koje ne možete da odradite. Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom cele nedelje.

Nemojte previše raditi, nađite vreme i za odmor.

Blizanci

Racionalniji ste nego inače. Merkur će cele nedelje biti u Vašem znaku, gde mu je i mesto. Sada tačno znate kako nešto da odradite i kako da budete zadovoljniji. Neka ženska osoba može biti od pomoći na poslu. Pravite kompromise sa kolegama, na ulazite u rasprave.

Komunikacija sa partnerom se poboljšava. Slobodni, možete upoznati više zanimljivih osoba, ali dajte šansu onoj koja Vas smiruje i pored koje se osećate sjajno. Nije sve u strasti, budite romantični.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.