Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018
Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018

Dnevni horoskop za 4. jun 2018: Ovan tvrdoglav, Bik nestrpljiv, Blizanci bez inspiracije, Rak labilan, Lav u velikoj prilici, Devica ima novu ideju, Vaga radi na sebi, Škorpija okreće kolo sreće, Strelac bez novca, Jarac gazi ka promeni, Vodolija nepropisno, loše iskustvo za Ribe. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04.06.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli samo zbog činjenica koje vam ne znače nešto preterano mnogo. Želite jači finansijski status ovaj put.

Ljubav

Nemate nameru da se poistovetite sa napuštenom osobom. Imate dovoljno svojih prioriteta koji vam odvlače fokus ali toga ste bar svesni.

Zdravlje

Preporučuje vam se više sna ovaj put.

Dnevni horoskop za 4. jun 2018

BIK

Posao

Bićete prinuđeni da se suočite sa činjenicom, koja će vam otvoriti jasan put kojim ste krenuli. Nije ni malo lako bilo zalaganje koje ste imali, ali bitan je kvalitet vaših aranžmana.

Ljubav

Ne morate da se laktate ili da dolazite zaobilaznim putem do jače emocije, koliko se savetuje da se povremeno strpite ukoliko ste sami.

Zdravlje

Moguća upala grla.

BLIZANCI

Posao

U novcu ne oskudevate koliko u idejama koje trenutno nemaju jaču potporu za ono što lično želite da sprovedete kao dobitnu kombinaciju. Ostajete pri svom zadatku koji trenutno imate bez obzira kakav je.

Ljubav

Privlače vas mlađe osobe. Izuzetno dobra energija, koju možete da očekujete u narednom periodu vam nosi nešto posebno.

Zdravlje

Bavite se više fizičkom aktivnošću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.