Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2018

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2018:  Saznajte kakve ćete sreće biti na emotivnom planu u prvoj polovini juna 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

BIK

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

BLIZANCI

Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvećujete voljenoj osobi. Nekako vam se ne da da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

RAK

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2018

LAV

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

DEVICA

Vaša osetljivost i potreba za nežnošću biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.