VAGA

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona i vi osećaćete se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi ljudi.

ŠKORPIJA

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

STRELAC

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvore prilike za susrete s novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

JARAC

Oslobodićete se nekih briga shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2018

VODOLIJA

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatite realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

RIBE

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće jednako jaka.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.