Mesečni horoskop za januar 2018

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra 2016: Zvezde kažu da će tokom naredne sedmice najsrećniji biti Škorpija, Jarac i Rak a šta vaš znak očekuje na početku novog meseca otkrijte u aktuelnom nedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

 

OVAN

LJUBAV: Zavodljivost i erotičnost biće vam glavna obeležja i kriterijumi kojim ćete se rukovoditi u emotivnnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi malo mira, vi biste navalili. Budite malo suzdržaniji.

KARIJERA: Vaši nadređeni pojačaće pritisak, ali vi ćete imati dovoljno snage i za povećan obim poslova. Verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će posao sada dobiti. Kod drugih će pak porasti njihove odgovornosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne pregorite.

devojka

BIK

LJUBAV: Nastavićete da se snalazite kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se s njima i razmenjivati poslovna iskustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete kreativni u kuvanju.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete jednako uživati bilo kao samac s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Neretko ćete sve pomešati zajedno i svi će biti zadovoljni. Oni koji su još sami lako će uspostavljati kontakte.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići daleko.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite humoristične sadržaje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.