Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2016: Devica dovodi život u red, Bik uspešan na poslu, nova veza za Raka

Mesečni horoskop za novembar 2016: Hladan i studeni mesec novembar nam donosi nova očekivanja. Šta nam kaže horoskop za novembar, hoćemo li se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Ovnovi ovog puta udaraju bezupešno glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti na bolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i staviti vas na noge što se tiče finasija.

Ljubav

U ljubavi vam zato ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava vam prija i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što setiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja bi mogla dobro doći i vama i partneru.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vam je ovoga meseca dobro. Više vežbajte i manje jedite masnu hranu kojoj ste skloni u zimskom periodu.

devojka

BIK

Posao

Novembar bi za vas mogao biti vrlo uspešan mesec. Sam početak novembra pokreće neke bitne situacije. Možda ih u prvom momentu nećete prepoznati, ali ne brinite, to je prolazni uticaj koji bi do 10-og novembra mogao doneti pad koncentracije. Kako mesec odmiče, tako vam nailaze sve povoljniji uticaji, da bi krajem meseca dovršili započeto.

Ljubav

Početak novembra naglašava tajne ljubavi i simpatije. Sve ono što je tajno, doneće vam više zadovoljstva. Ukoliko ste u vezi ili braku, čuvajte se tuđih spletki i ogovaranja, naročito ako je tema vaš partner. U prvoj polovini meseca, vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom ili osobom koja negativno razmišlja o svemu. Ovo su samo upozorenja, šta bi trebali da izbegavate, kako bi sebe zaštitili od patnje i bola. Očekuje vas strastvena veza, sa izrazito crnom osobom. Zatim je tu i jedna analitična Devica. Ako dođete u kontakt sa ovakvim partnerom, na vama je da pokrenete ljubavna dešavanja, partner je nesiguran. Neverovatno skladan odnos, ostvarujete sa partnerom koji živi u inostranstvu ili često putuje. To bi mogao biti i advokat.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Početkom meseca, koncentracija bi vam mogla biti smanjena. Inače vam se vraća pozitivna energija, puni ste elana.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.