Dnevni horoskop za 17. oktobar 2016: Dobro jutro i dobar dan vam želimo. Još jedan jesenji ponedeljak je pred nama, a ovaj ponedeljak kao i svaki drugi donosi nam jutarnju nervozu, teško razbuđivanje i želju za još samo jedan sat spavanja…

Ali već posle prelaska preko te jutarnje barijere i prvom jutarnjom kafom, vraćamo se u realnosti dan stvarno počinje. Započnite dan sa muzikom, slušalice u uši i krenite u nove radne pobede, jer kako dan prolazi tako ćete biti sve produktivniji, a naročito tokom drugog dela popodnevna, kada imate šansu da dovršite sve ono što ste ostavili nedovršeno prethodnih dana. Povoljan period za kontakte, finansijske transakcije, sastanke.

Drugi deo dana iskoristite za odmor, druženje sa dragim osobama, opuštanje. Moći ćete i da se posvetite poslu, bar u mislima. Osetićete se kao da ste zbacili neki teret s vrata, pa ćete moći bolje da razmislite o kratkoročnim planovima, trezvene glave da porazgovarate o projektima, o stvarima koje vas muče, da izvučete neke vredne zaključke.

A ako niste raspoloženi za to, posvetite se porodici, deci, roditeljima, razmenite pozitivnu energiju i spremno dočekajte sutrašnji dan, ulazak Venere u znak Strelca, kada ćete odapeti svoju strelu u pravom smeru!

 

OVAN

POSAO

Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV

Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra

BIK

POSAO

Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV

Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO

Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.