dnevni horoskop za 18. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2016: Ovan nema para, Bik menja posao, Blizanci sarađuju sa Ribama, Lav planira, Devica u monotoniji, Vaga zatvorena, Strelac rasejan, Jarac opušten. Ovo je današnji horoskop za danas 18.10.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Ušli ste u nestabilan period. Moguće je kašnjenje nekih isplata ili odlaganje ugovorenih poslova. Potrudite se da se prilagodite ili osmislite rezervni plan prihoda.

Ljubav

Sreća je pa partner ima veliko poverenje u vas. Ako vas direktno ne bude obasipao pažnjom, učiniće to na diskretan način.

Zdravlje

Na nogama podnosite zdravstvene tegobe.

devojka

BIK

Posao

Saradnici se polako uklapaju u vaš sistem rada. To se desilo pošto su se uverili koliku radnu energiju imate. Ipak, moguća je promena posla, pošto je još neko video vaše zalaganje.

Ljubav

Zažeželi ste se promene. Neko vam golica maštu i na pomolu je nova veza. Ili avantura?

Zdravlje

Stomačne tegobe.

BLIZANCI

Posao

Moguće je da ćete danas izuzetno sarađivati sa Ribama ili jednim Rakom. Posvećeni ste poslu i zajedničkim idejama. Imate sjajnu radnu energiju i dosta svežih ideja.

Ljubav

Ovo je dan kao stvoren za slobodne Blizance. Moguća romansa sa jednom Vagom. U svakom slučaju, dan pun zanimljivih sitacija.

Zdravlje

Posetite lekara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.