dnevni horoskop za 19. oktobar 2016.

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2016: Na pragu današnje srede susrećemo se sa aspektom koji je svoje delovanje već započeo prethodnog dana, a to je Mars u egzaktnoj konjunkciji sa Plutonom, dakle dominiraće snaga muževnosti, borbenosti i junaštva na navišem stepenu! Bićete ratoborni, posebno motivisani za borbu na bilo kom polju. Zbog obimnosti posla vama će davati na dužnost da ostajete duže na radnom mestu kako biste pozavršavali tuđ posao, što će u vama buditi bunt, ali iscrpeće vas posao kao sunđer pa nećete imati snage za bilo kakvo negodovanje, piše Balkan Portal.

Ukoliko se bes nastavi, savetujemo da ga ipak prespavate pošto može doći do ozbiljnih posledica. Jutro je pametnije od večeri.

Kao i prethodnog dana, a danas posebno, izbegavajte mračne lokale i nepoznate ljude. Aspekt koji danas vlada, izaziva fizičke i oružane sukobe i kriminal.

Na ljubavnom planu prejaka muška energija dovodi ili do strasnih večeri ili pak žustrih svađa koje će rezultirati akcijom u krevetu. Uzbudljiv dan vam želimo!

OVAN

POSAO

Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.

LJUBAV

Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

zena

 

BIK

POSAO

Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.

LJUBAV

Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO

Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.