Dnevni horoskop za 15. februar 2019.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 31. decembra 2018. do 6. januara 2019:  U sedmici na prelazu iz stare u novu godinu najsrećniji znakovi biće Bik, Jarac i Ribe. Saznajte šta očekuje vaš znak i kakva su vam iznenađenja pripremile zvezde na samom startu 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je jako bitna samokontrola jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Budite suzdržani.

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE&SAVET: Svijet se menja sve brže.

BIK

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike da pokažu više i dokažu svoje radne sposobnosti. Zato neka niko ne okleva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Od vas se očekuje sve više.

Nedeljni horoskop od 31. decembra 2018. do 6. januara 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Iako će vas idući dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bićete podložni neprimerenim reakcijama, te stoga i eliminisanju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobija se retko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše da analizirate. Radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se organizujte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.