Dnevni horoskop za 15. decembar 2019.
Foto: freepik.es

2019. godina donosi nove nade, snove i težnje. Svi će se horoskopski znakovi tako naći pred prilikom za postizanje većeg zadovoljstva na svim životnim poljima i biće fokusiraniji na svoje ciljeve pa će tako i promeniti svoju sudbinu. Najviše će sreće imati Bikovi, Rakovi, Vage, Škorpije i Strelci.

Ove godine glavnu reč ima Saturn koji će se smestiti upravo u Jarcu, znaku kojim vlada. Saturn je usmeren na postignuća i uspeh pa će nas tako sve voditi prema ostvarenju ciljeva. Obavezno ih postavite, ali i odredite plan koji ćete potom slediti. Ova će nas planeta ujedno staviti pred izazove i time podstaknuti na to da iz sebe, ali i okolnosti izvučemo ono najbolje, piše tarot-horoskop.com.

Moćni Mars će nam pomoći da dođemo tamo gde želimo i to što pre. Kako Mars ovu godinu započinje u energetičnom i ambicioznom Ovnu, tako ćemo svi moći već u januaru da precrtamo neke stvari sa liste obaveza i ciljeva. Mars u Ovnu takođe doprinosi osećaju za postignućima pa ćemo tako biti skloni takmičarskom duhu i borbi sa konkurencijom u poslovnom, ali i privatnom životu.

Kosmička godina nije kompletna bez da spomenemo tri perioda retrogradnog Merkura. Na njih pripazite u martu, julu i novembru. Sva će se tri ciklusa dogoditi u vodenim znakovima koji su poznati po emotivnosti pa će tako glavno obeležje biti borba sa emocijama, tuđim ili ličnim. Kako bi ove periode što lakše prebrodili, sledite intuiciju. Ako imate osećaj da je nešto dobro, verovatno i jeste, bez obzira na opšte prihvaćeno mišljenje i stavove okoline.

Pluton, mala ali značajna planeta, ove će godine posetiti marljivog Jarca. Pluton će postati retrogradan negde krajem aprila i takav ostati sve do početka oktobra kad će završiti godinu na direktan način. Ovo za sve horoskopske znakove znači građenje iz temelja, novi početak. Svi ćemo se voditi stavom da je sve moguće ako radimo dovoljno marljivo i trudimo se.

2019. godina nosi onu pravu dozu ozbiljnosti i za sve znakove velike mogućnosti za ostvarenje ciljeva. Svi ćemo biti objektivniji i usmereniji radu, a iz sebe i spoljnih okolnosti izvući ćemo ono najbolje!

Astro prognoze za 2019. godinu

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strelac) su inače motivisani uzbuđenjima i izazovima što se neće promeniti ni ove godine. Jupiter će se sve do početka decembra nalaziti u Strelcu koji je poznat po svojoj otvorenosti i druželjubivosti pa ćete tako svi biti društveni i uživati u mešavini zabave i avanture. Što više putujte i učite od drugih, posebno onih osoba koje se ne uklapaju u društvene okvire. Ljubavna boginja Venera ove godine ne prolazi retrogradne periode, a donosi dosta strastveno ali i agresivno raspoloženje upravo u periodima kad će se smestiti u vatrenim znakovima (Ovan krajem aprila, Lav krajem jula i Strelac početkom decembra). Ukratko, neće vam nedostajati strasti ni uzbuđenja u ljubavnom životu.

Zemljani znakovi (Bik, Devica i Jarac) uvek koriste više logike nego ostali, a upravo se ove godine Saturn smešta u Jarcu, prizemljenom i praktičnom znaku. Radi se o jednoj vrlo objektivnoj i realnoj energiji sa kojom ćete se svi povezati a koja garantuje posvećenost detaljima. Saturn će biti retrogradan od kraja aprila pa sve do sredine septembra a imajte na umu da ćete u tom periodu osetiti zastoje na više životnih polja, koji će privremeno usporiti vaš napredak. Početkom decembra ćete svi biti usmereni učenju jer tada Jupiter ulazi u Jarca koji je takođe usmeren činjenicama. Svoj ćete život dovesti na potpuno drugačiji, bolji nivo i to uz pomoć istraživanja, obrazovanja, pisanja i čitanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.