Tranzitni Mars u Vodoliji od 31. marta do 14. maja 2020: Neki od nas će biti prinuđeni da podnesu žrtvu i da se nađu na ispitu kad će morati da donesu jednu od najtežih odluka19
Tranzitni Mars u Vodoliji od 31. marta do 14. maja 2020: Neki od nas će biti prinuđeni da podnesu žrtvu i da se nađu na ispitu kad će morati da donesu jednu od najtežih odluka

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019: Prva junska nedelja donosi nove prilike za posao i ljubav, a na tim poljima će, prema tvrdnji astrologa, najviše uspeha imati Rakovi, Vodolije i Blizanci. Kakve će sreće biti ostali horoskopski znaci i šta im astrolozi savetuju tokom ovog perioda saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće sa voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Moraćete da reagujete u trenutku i da donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovog puta dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

BIK

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužićete se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate sa drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Tako ćete se i više angažovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pomozite nekom detetu.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019
Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite poneku brigu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.