Horoskop tokom Marsa u Vodoliji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 31. marta do 14. maja 2020. godine
Horoskop tokom Marsa u Vodoliji: Saznajte šta očekuje svaki znak od 31. marta do 14. maja 2020. godine

Dnevni horoskop za 30. maj 2019: Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Devica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30. maj 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Iako se približava vikend tokom prvog dela dana ćete rešavati neke zaostale poslovne obaveze. Veoma je važno sa kim ćete danas sve stupiti u kontakt.

Ljubav

Od večernjih časova ćete imati potrebu za tim da budete sa partnerom. Posvetite mu se. Ako ste slobodni postoji mogućnost da se neko novo poznanstvo razvije u nešto više.

Zdravlje

Mogući problemi sa promenom pritiska ili sa sinusima.

BIK

Posao

Ako ste u nekom momentu mešali poslovne kontakte sa privatnim, tokom današnjeg dana možete spojiti lepo i korisno tako što ćete te važne kontakte obnoviti.

Ljubav

Pojavljuje se osoba iz prošlosti koja Vam je nekad bila važna. Ne mešajte nostalgiju i zaljubljenost.

Zdravlje

Mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom.

Dnevni horoskop za 30. maj 2019
Dnevni horoskop za 30. maj 2019

BLIZANCI

Posao

Drugi deo dana je daleko povoljniji od prepodnevnih časova. Možda je bolje da se ne opterećujete previše i da ne preuzimate na sebe ono što realno ne možete da postignete.

Ljubav

Možete privući pažnju neke atraktivne Vage sa kojom možete provesti veoma prijatne trenutke. U večernjim časovima izađite negde, na javnim mestima zabave su moguća važna poznanstva.

Zdravlje

Moguće je poboljšanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.