Saturn će se naći u Vodoliji posle 26 godina: Od 22. marta 2020. donosi korenite životne promene za ova 2 horoskopska znaka
devojka

Koliko god se trudili i „koprcali“, mesec jul biće posebno nepogodan za Devicu, Škorpiju i Vodoliju. Malo šta će im polaziti od ruke, a možda im nadolazeći jul bude i najgori mesec u godini.

Devica

Žao nam je što ste se vi našle na listi znakova kojima će jul biti jedan od najgorih u životu, ali na žalost je tako.

Od svega sto ste priželjkivali da vam se desi, možda ćete jedino uspeti finansijski da se izborite sa ovim mesecom, inače drugačije teško da ce biti bilo šta, piše Luftika.

Nećete imati sreće sa prijateljima, pre svega. Jer ma koliko ste smatrali da kraj sebe imate ljude koji će vam pomoći i koji će vam olakšati probleme, naleteli ste na one koji su gledali samo svoje interese i bili uz vas dok vam je išlo. Ali čim su krenula “kola”, nizbrdo pokupili su se i distancirali od vas.

Počeli da vas izbegavaju, a pre svega da pokazuju pravo lice koje je čitava jedna maska nosila.

Ali bez nerviranja… Proći ce i taj jul, a vi ćete videti sa kim ne trebate da imate posla u budućnosti.

Škorpija

Vama će se nažalost sve ticati vašeg posla i vašeg poslovanja koje će biti ugroženo na više načina.

Gledajući sopstvenu situaciju, izvući ćete mnoge zaključke koje se tiču grešaka koje su napravljene, moraćete se malo prisabrati i krenuti, možda nekim novim tokom u kojem ćete promeniti dosta spornih stvari.

U jeku leta ništa im neće ići od ruke: Jul 2019. će biti najgori za ova 3 horoskopska znaka
U jeku leta ništa im neće ići od ruke: Jul 2019. će biti najgori za ova 3 horoskopska znaka

Vidite gde koči i u čemu je problem, potrebno je samo da rešite to što vas muči i da krenete krupnim koracima napred ka nekim novim pobedama i novim šansama.

Vi možete sve što poželite, a znate i kako.

Dajte malo vremena sebi da se oporavite od julskog udara i da za sebe pronadjete ono što biste mogli da radite, a da vas i ispunjava i donosi pristojnu zaradu.

Znate šta želite, šta možete i šta vam je potrebno.

Vodolija

U julu ćete doživeti kulminaciju svega što ste do sada proživljavali.

Sve što ste želeli, pretvoriće se u pakao i noćnu moru. Hteli ste samo malo ljubavi, a dobili ste toliko problema, da ćete moći roman da napišete. Toliko ste patili, da biste mogli reku suza da napunite. I nište vam ne može popraviti to raspoloženje.

Pogotovo ukoliko ste se u prethodnom periodu rastali sa voljenom osobom, ili bar onom koju ste vi voleli ali ne i ona vas. Osoba sa kojom ste bili nije bila vredna vaših emocija i nije bila vredna jedne suze koju ste na nju potrošili.

Ako vas u julu zadesi rastanak ili razvod braka, morate biti jaki. To je samo još jedna lekcija koju morate preživeti i znajte, sve ce proći i svanuće novi dan.

Doći će bolje vreme za vas, potrebno je samo da verujete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.