Stižu rode: Žene iz ova 3 horoskopska znaka imaju najviše šanse da ostanu u drugom stanju do kraja 2019. godine
Stižu rode: Žene iz ova 3 horoskopska znaka imaju najviše šanse da ostanu u drugom stanju do kraja 2019. godine

Ove godine našim noćnim nebom vlada Merkur, a ujedno i nama. Dok neki horoskopski znakovi moraju u godini Merkura napornije da rade – na poslu, ali i u ljubavnom životu – neke od nas će još ove godine doživeti pravo malo čudo i ostaće trudne. Ova tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za skorašnju trudnoću…

Rak

Premda osobama rođenima u znaku Raka godina nije počela baš najbolje, Rakovi su naporno radili na vezi i pronašli načine kako da je učvrste. Na jesen se konačno mogu radovati mnogo povoljnijoj životnoj situaciji, a decembar će biti naročito strastven pa su šanse za trudnoću više nego dobre.

Ovan

I Ovnovi su morali da izdrže loš početak godine. Na sreću, list se okrenuo pa sada – a naročito s dolaskom leta i zahvaljujući Veneri – njihova je veza jača nego ikada. Velika je verovatnoća da će izuzetno strastvena veza rezultirati trudnoćom u julu ili avgustu.

Devica

Zahvaljujući godini u znaku Merkura Devica će napokon razgovarati sa partnerom o tome koliko želi dete – a želja bi mogla da joj se ispuni još ove godine. Naime, ovo će leto za Device biti vrlo romantično, a akcije među čaršafima neće nimalo nedostajati.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.