Horoskop

Stižu rode: Žene iz ova 3 horoskopska znaka imaju najviše šanse da ostanu u drugom stanju do kraja 2019. godine

Ove godine našim noćnim nebom vlada Merkur, a ujedno i nama. Dok neki horoskopski znakovi moraju u godini Merkura napornije da rade – na poslu, ali i u ljubavnom životu – neke od nas će još ove godine doživeti pravo malo čudo i ostaće trudne. Ova tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za skorašnju trudnoću…

Rak

Premda osobama rođenima u znaku Raka godina nije počela baš najbolje, Rakovi su naporno radili na vezi i pronašli načine kako da je učvrste. Na jesen se konačno mogu radovati mnogo povoljnijoj životnoj situaciji, a decembar će biti naročito strastven pa su šanse za trudnoću više nego dobre.

Ovan

I Ovnovi su morali da izdrže loš početak godine. Na sreću, list se okrenuo pa sada – a naročito s dolaskom leta i zahvaljujući Veneri – njihova je veza jača nego ikada. Velika je verovatnoća da će izuzetno strastvena veza rezultirati trudnoćom u julu ili avgustu.

Devica

Zahvaljujući godini u znaku Merkura Devica će napokon razgovarati sa partnerom o tome koliko želi dete – a želja bi mogla da joj se ispuni još ove godine. Naime, ovo će leto za Device biti vrlo romantično, a akcije među čaršafima neće nimalo nedostajati.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

miss7.24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.