Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2019: Škorpiji ide dobro u ljubavi, Blizanac se fenomenalno provodi, Strelac ne sme da se preda bez borbe

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2019: Saznajte šta vas na polju ljubavi, posla i zdravlja očekuje u poslednjim aprilskim danima i na samom početku maja i zašto je ova nedelja bitna za Jarčeve, Device i Bikove, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Za vas će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati.

KARIJERA: Iz visina vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali on vam neće biti dosadan i naporan. Radićete dobro, a na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite iskreni prema sebi.

BIK

LJUBAV: Veći deo sedmice provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne rasipajte snagu.

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete dati da vas to frustrira. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i ostanite mirni.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.