Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2019: Jarac usamljen, kod Bika se stvari razvijaju baš kako treba, Vaga ulazi u tajnu vezu

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2019: Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u prvoj polovini maja 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će sve vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

BIK

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

BLIZANCI

Na miran način vi ćete pokušati da pregrmite ovaj praznjikavi period. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sad to ne dopuštaju.

RAK

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a, ma kraju krajeva, i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2019

LAV

Više ni ne očekujete bajku, ali osnovni nivo kulturnog ophođenja je nešto bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

DEVICA

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtevni.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.