VAGA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi mogli da se zateknu u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na nivou komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.

ŠKORPIJA

Biće vam dobro, ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

STRELAC

Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih sledite, bez obzira kuda vas oni budu doveli. Ipak, to neće doneti rešenje vaših ljubavnih jednačina. Pokušajte da sve prihvatite s mirom.

JARAC

Pred vama su dani koji će vas verovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osetiti frustraciju. Bićete osetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2019

VODOLIJA

Opet ste podjednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete deliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nežnosti.

RIBE

Neki će pripremati zabavu povezanu sa mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Biće radosti i dobrog raspoloženja. Pripremaćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvezda. Oni koji su sami nadaće se ljubavi.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.