Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2018: Vodolije, Bikovi i...

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JANUARA DO 4. FEBRUARA 2018: Vodolije, Bikovi i Vage imaju najviše šansi za sreću i uspeh

47
0
Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2018

Nedeljni horoskop od 29. januara do 4. februara 2018: Vodolije, Bikovi i Vage bi, prema procenama astrologa, trebalo da imaju najviše šansi za sreću i uspeh. Saznajte šta očekuje vaš znak u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Činiće vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova. KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i počnu da zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše. ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.
Nedeljni horoskop od 29. januara do 4. februara 2018

BIK

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze. KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta biće skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete gotovo u svemu. ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako već jeste u vezi moglo bi doći do obostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete preterivati, ali bićete zadovoljni. KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje koja finansijski obećava. Bićete veseli zbog toga. Proanaliziraćete sve mogućnosti i krenuti u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, ali to je samo prolazno. Proveravajte detalje. ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra bez obzira na sve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.