Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 29. januar 2018: Romantičan susret za Blizance, Lav odlično,...

Dnevni horoskop za 29. januar 2018: Romantičan susret za Blizance, Lav odlično, Vodolija nediplomatična

32
0
Ova 3 horoskopska znaka će pamtiti februar 2018. po zlu

Dnevni horoskop za 29. januar 2018: Na početku smo još jedne radne sedmice i na startu da vam javimo da nas danas neće bombardovati jaki aspekti, na nebu je skladno i zasad mirno. Prethodni dan još uvek mnogima zuji u ušima, nadao se da niste učinili ništa nepromišljeno da biste danas proveli dan u kajanju zbog učinjenog.

Danas sledi rekapitulacija, restart misli, svakako odmor od svega. Mesec burnih dešavanja i praznika uskoro menja februar sa svojim repertoarom zbivanja, a do tada izvlačite pouke iz svog ponašanja, naučite da upravljate svojim životima, verujte u sebe i uz malu našu pomoć možete mnogo toga da učinite u svoju korist, piše Današnji dnevni horoskop. Želimo vam lep dan!

OVAN

POSAO Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. LJUBAV Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 29. januar 2018

BIK

POSAO Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju. LJUBAV Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte u napred optuživati svog partnera kako biste navodno zaštitili sebe. ZDRAVLJE Hormonski problemi.

BLIZANCI

POSAO Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. LJUBAV Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se na način koji vam prija. ZDRAVLJE Glavobolja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.