Nedeljni horoskop od 29. avgusta do 4. septembra 2016: Približio se sam kraj avgusta i čeka nas početak kišnog septembra, početak školske godine i pomračenje Sunca 1. septembra. Šta kažu zvezde ko će se radovati kiši i novim ljubavima, a ko će raditi na novim poslovnim planovima? Piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Osećate poveći finansijski pritisak pa se od vas očekuju malo drugačije poslovne aktivnosti koje vam mogu doneti mnogo veći novac nego inače.

Ljubav

Ne otežavajte sebi stvari na koje niste navikli u većem obimu da se dešavaju već neko vreme. Usporite tempo koji vam se nameće.

Zdravlje

Dobro se osećate.

devojka

BIK

Posao

U prvoj dekadi septembra, je najverovatnije da ćete propustiti povoljne poslovne prilike. Vrlo buran početak meseca prouzrokovan Sunčevom eklipsom u kompatibilnom zemljanom znaku Device i kvadratom Sunca sa planetama Saturn i Mars, neće ugroziti vaš biznis.

Ljubav

Nakon perioda harmonije i godišnjeg odmora u partnerskim odnosima, pomraćenjem Sunca 1. septembra i sedmicu pre i posle toga, poremetitiće se sklad i na površinu će isplivati nezadovoljstva.

Zdravlje

Moguća nesanica.

 

BLIZANCI

Posao

Posebno napregnut periodi je oko 1. septembra (solarna eklipsa), no ne brinite previše zbog toga.

Ljubav

Novi mesec i je prilika za novi početa i nova uzbudljiva iznenađenja. A sve kreće već ove nedelje.Vaša ljubav već duži period u punoj snazi, pa se potrudite da to stanje i dalje održavate.

Zdravlje

Odlično se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.