Merkur

Već su neko vreme na nebu udruženi Merkur i Jupiter, a saradnju će nastaviti sledećih desetak dana…

 

Novac dolazi na bilo koji način

Kombinacija ove dve planete nam govori da je povoljno razdoblje za učenje, pisanje, tečajeve, edukacije, potpisivanje dokumenta i ugovora, sklapanje sporazuma, pronalaženje rešenja, proučavanje zakona i prava. Isto tako, označava kontakt sa strancima, diplomatima, važnim, ali učenim i plemenitim ljudima koji nam pomažu praktičnim savetima, ali i novcem. Dobro i plodonosno može biti za novinare, kritičare, pisce, pesnike, psihologe, astrologe, sociologe, advokate, trgovce, majstore.

horoskop

Ovo je slika novca koji dolazi na bilo koji način: oproštaj duga, povišica, povrat poreza, kakav poslić sa strane ili bilo koji oblik nagrade, koju smo, naravno, zaslužili svojim znanjem, trudom, zalaganjem, plemenitošću ili nam jednostavno pravno pripada. Ovo je pomoć u bilo kojem obliku, moralna podrška, ohrabrivanje i entuzijazam.

Spoj materijalnog i duhovnog

Novac, naravno, i trošimo pa se lako odlučujemo za kakvo korisno kraće putovanje, možda poslovno ili u svrhu edukacije, nadograđivanja znanja ili veština. U ovom razdoblju uspevamo da spojimo svakodnevnu, praktičnu stranu života i potrebu za održavanjem zdravog duha kroz učenje, čitanje, filozofiju, duhovnost, rekreaciju, putovanja, dobročinstva, zajednička druženja, ideje.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.