Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2017: Bik se ponaša...

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. AVGUSTA DO 3. SEPTEMBRA 2017: Bik se ponaša kao pravi vođa, Jarac nije svestan svojih mogućnosti, Lav šarmira sve oko sebe

74
0
Dnevni horoskop za 28. avgust 2018

Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2017: Bikovi, Lavovi i Strelčevi imaće najviše prilika za sreću i uspeh u narednom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i lepih doživljaja u atmosferi svog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja. KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima. ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

BIK

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija. KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da je vredelo što ste se potrudili i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate. ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.
Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će Blizanci u vezama svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače. KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike. ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa sportom.

RAK

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje. KARIJERA: Rad iz senke biće vam najugodnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše dešavanja. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji. ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.