Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 27. avgust 2017: Jarcu potreban emotivni podsticaj, Devica ima...

Dnevni horoskop za 27. avgust 2017: Jarcu potreban emotivni podsticaj, Devica ima prevelika očekivanja, Strelac u nezahvalnoj poziciji

37
0
Dnevni horoskop za 27. avgust 2017

Dnevni horoskop za 27. avgust 2017: S ovim dan vikenda Jupiter nam je u sekstilu sa Saturnom, sam Jupiter je u Vagi, dok je Saturn u Strelcu. Dugotrajan i drug po redu aspekt Jupitera ovog meseca.

Ovo je aspekt umerenosti koju daje Saturn, dok je Jupiter zadužen za pozitivan stav, veru i nadu. Ovaj aspekt sa sobom donosi dozu opreza, gde sve što budemo radili radićemo uz dozu strpljenja i veoma pažljivo, želeći da odradimo sve kako treba iz prvog puta, piše Današnji dnevni horoskop. Prijatan dan svima!

OVAN

POSAO Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete diplomatske manire u poslu. LJUBAV Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu. LJUBAV Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. ZDRAVLJE Nema promena.
Dnevni horoskop za 27. avgust 2017

BLIZANCI

POSAO Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. LJUBAV Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine.

RAK

POSAO Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno. LJUBAV Predstoji vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.