Home Horoskop DIREKTAN HOD SATURNA U STRELCU OD 25. AVGUSTA DO 20. DECEMBRA 2017:...

DIREKTAN HOD SATURNA U STRELCU OD 25. AVGUSTA DO 20. DECEMBRA 2017: Sada se svi karmički odnosi konačno raščišćavaju i to je dobra stvar, iako ne nužno laka

164
0
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017

Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017: Saturn, planeta odgovornosti, 25. avgusta ponovo kreće direktno, a to svoje putovanje kroz poslednjim stepenima Strelca, završiće 20. decembra ove godine. Direktnim kretanjem ove planete postaje jasno da energija koju trošite na strahove ne može da se nadoknadi. Ipak, biće vam stavljeno do znanja koje korake u vezi toga treba da preduzmete.

U oblasti u kojoj postoji strah, a ona se vidi pozicijom natalnog i tranzitnog Saturna, postoji i potreba za sigurnošću. Zato, koliko god Saturn imao lošu reputaciju, on je upravo najvažniji da biste se osećali bezbedno u svojoj koži, piše Astro portal. Ako nastavljate da se oglušujete na promene koje je potrebno da izvršite i imate nezreo pristup problemima, Saturn tada stvara bolne okolnosti ili vas suočava sa omraženim situacijama. Ono što je prethodnih meseci bilo na mentalnoj ravni, sada će početi da se prikazuju i na materijalnom planu. Zato su energetski čvorovi u fizičkom telu, u emotivnim odnosima ili na vašem životnom putu, kao i karmički okovi, simbol nerešenih problema koje je doneo tranzit Saturna ili natalni aspekt sa ovom planetom. Ali vi ste ih prizvali sami. Kako se Saturn povezuje sa manjkom životne volje i elana, tako se često manifestuje u vidu iscrpljenosti i velikog umora. Saturn u Strelcu sada vrši uticaj na jetru, ali i pojačava sposobnost oslobađanja od onog što je za vas štetno, učeći vas da lakše razlikujete i procenjujete šta vam odgovara na duže staze, a šta ne. Saturn se vezuje i za bolove u kostima i zubima, pa ako vas muči neki od ovih zdravstvenih problema, razmislite na koji način sprečavate sebe da doživite ono što je potrebno da biste se razvili u osobu kakvu želite da budete. Čvrsto stanje ima nisku frekvenciju oscilovanja, zato kada ste loše raspoloženi osećate težinu života baš u kostima, jer ste u stvari teški sami sebi.
Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017
Ako ste u toku retrogradnog perioda (od aprila ove godine) bili suočeni sa gubitkom ili razočaranjem, prvo je potrebno da se pomirite sa tim bolom na trezven i konstruktivan način, jer ako to ne uradite Saturn može doneti dodatne poteškoće smatrajući nezrelim vaše neodgovorno ponašanje prema sebi. Saturn u Strelcu formira sekstil sa Jupiterom u Vagi, od 27. avgusta do 1. septembra, podsećajući vas da jednoj osobi možete puno da se približite, a mnogima teško. Izaberite sa kojom osobom želite da rastete i razvijate se dalje, a ko više nije deo vašeg društva. Odlučite ko je broj jedan u vašem životu, te se posvetite tom odnosu ozbiljno i mudro. Takođe, trigon Venere u Lavu, oko 13. septembra, dodatno daje pozitivnu energiju vezama koje su na stabilnim osnovama. Kvalitetne veze sada cvetaju i svi odnosi u kojima se trezveno pristupalo problemima dodatno utiru put lepoj zajedničkoj budućnosti. Neke veze biće krunisane brakom, kao i velikim kraljevskim venčanjem za pamćenje, jer Lavovi jedino to prihvataju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.