Dnevni horoskop za 27. oktobar 2018

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2017: Prema prognozama astrologa, ovaj period će biti najbolji za Škorpije, Jarčeve i Strelčeve. Saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi, na poslu, kakvog ćete zdravlja biti i šta vam savetuje astrolog, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Možda ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat vaše blokiranosti. Objektivno, moguća su diskretna uživanja za pamćenje. Ljubav je ovaj put negde sa strane, tiha i pomalo skrivena.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze popisi. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila igre.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje i danju i noću.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još predanije. U svemu će biti važno kako sarađujete s drugima. Budite kooperativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horiznote kao nikad do sada.

ZDRAVLJE&SAVET: Mnogi će putovati. Uživajte.

RAK

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko od vas, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću i distancu u emotivnim odnosima. Tako će biti u najvećem delu ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ove sedmice biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primetiti kad tad.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite zločeste ljude.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.