Home Mesečni horoskop Mesečni horoskop za decembar 2017: Strasna avantura za Lava, Vodoliji sve ide...

Mesečni horoskop za decembar 2017: Strasna avantura za Lava, Vodoliji sve ide od ruke, veći priliv novca za Vagu

141
0
Dnevni horoskop za 5. decembar 2017

Mesečni horoskop za decembar 2017: Precizna astrološka prognoza za poslednji mesec u ovoj godini

Decembar je period kada većina ljudi svodi račune za proteklu godinu, razmišlja o (ne)ostvarenim ciljevima i već počinje da kuje planove za bolju budućnost u narednoj godini, piše Stil. Možda nije loše da se baš u ovom trenutku posavetujete sa zvezdama! Šta vas čeka na polju posla, ljubavi, novca i zdravlja, otkriva mesečni horoskop za decembar! Da li je moguće da nam se već približio poslednji mesec u godini?  

OVAN

Kuća karijere će tokom celog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrteti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cenu. Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da “ne skrećete s puta” i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu, piše Sunsigns.org. Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete da očekujete napredak u finansijskom smislu. Imaćete podršku porodice, pa vam neće biti teško da zaradite čak i veće sume novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti sa pravim ljudima. Ljubav: Ako ne budete kontrolisali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete da očekujete sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete da sretnete među kolegama. Zdravlje: Mogući su manji problemi sa nervoznim crevima i sezonskim kašljem. Povedite računa i o zdravlju jetre.
Mesečni horoskop za decembar 2017

BIK

Susret sa jednom osobom napraviće fatalan obrt! Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova Ljude rođene u znaku Bika kroz ceo decembar vodiće samo jedno – novac. Želećete da ostvarite sve ambicije koje ste zacrtali za 2017, i u tome ćete biti prilično uspešni. U trećoj nedelji meseca, možete da očekujete i neko dalje putovanje. Posao: Za sve one koji žele da karijeru podignu na viši nivo, ovog meseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete da očekujete velike rezultate već sredinom decembra. Nije izvesno čime ćete tačno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unapređenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih. Novac: U skladu sa napretkom na poslu, i vaš mesečni priliv na tekući račun bi trebalo da bude bolji. Možete odlično da zaradite i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova. Ljubav: Usamljeni Bikovi će tokom decembra privlačiti samo bogate, lepe i uticajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi da se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu da se opuste i uživaju u svojoj maloj, mirnoj luci. Zdravlje: Ako se konačno naterate da počnete da vežbate redovno, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.