Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA 2017: Vaga krije emocije, Lav mnogo radi, Vodolija zavodljiva

LAV

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli učiniti i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje događaja, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete ih usmeriti da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

DEVICA

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Dva korak napred, pa jedan nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kad zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Da li su realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne živcira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

Dnevni horoskop za 20. mart 2017

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, vi ćete primetiti da vaši emotivni odnosi sve više počinju da se poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.