Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2017

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2017: Ovan, Blizanci i  Škorpija će, prema procenama astrologa, biti najsrećniji u ovom periodu. Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete se snaći s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje ćete i dalje trebati da upućujete. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

BIK

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba raditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe.

BLIZANCI

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja.

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti da sarađujete s drugima. Trebaće malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.

RAK

LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih stići će. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom nivou posla, pa ćete početi da radite lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju s prijateljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.