STRELAC

Hrana

A šta da vam po ovom pitanju kažem kad sve znate i sami ? Tačno znate koje su vam greške I šta ne radite kako treba. Ali ipak nastavljate I dalje, I to u potpuno istom maniru. Nemojte da se alkoholišete mnogo za doček – mamurluk vam je zagarantovan.

Ljubav

Energija Marsa koji je u vašem znaku će vas nositi i davati vam spremnost za pokret, za akciju, za strast, za više optimizma. Partner neće baš umeti da vas prati u svemu ovome – ili će kasniti, ili vam otežavati i kočiti. Neće biti rasprava – više nerazumevanja, različitog načina funkcionisanja, problema da se uklopite. Vi budite takvi kakvi jeste – raspoloženi, nasmejani, i trudite se oko voljene osobe. Slobodni Strelčevi – uživajte u komunikaciji, flertujte, zabavite se. Neki od vas će zaista imati priliku da jedan kontakt učvrste i pokrenu u pravcu koji žele. A ostali – neka uživaju u životu i u provodu.

Posao

Para će biti, zanimljivih informacija i dogovora takođe. Novac ćete uglavnom potrošiti, ali su trenutno bitnija stavka te informacije i dogovori – zato što to hoće ostaviti traga u vašem poslovnom funkcionisanju. Odlična je nedelja i da proširite svoj krug poznanstava u poslovnom segmentu – da ostvarite kontakt sa dosta osoba od kojih će neke biti i značajne za vašu budućnost. Neki od vas će u ovoj nedelji potpisati i ugovor o radu (najpre produžetak ugovora) ili dobiti povišicu.

Zdravlje

Solidno.

Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine
Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine

JARAC

Hrana

Ovi dani mogu doneti da konačno osvestite šta radite kako treba, a šta je potrebno menjati kada je ishrana u pitanju. Bilo bi dobro da izbegavate previše začinjena jela, naročito previše soli – jer će dolaziti do zadržavanja vode u organizmu, pa ćete se osećati naduto I otečeno.

Ljubav

Mlad Mesec je krajem ove nedelje u vašem znaku – doneće vam mnogobrojne promene u narednih šest meseci, a neke od njih će se vezivati i za ljubav i partnerstva. Da ste nešto posebno zadovoljni odnosom sa partnerom trenutno – pa i niste. Ili je previše hladnoće i zategnutih odnosa ili je premalo topline i bliskosti. No, bar u ovoj nedelji (u drugom delu), lekić postoji – a on je komunikacija, ali ne otvaranje teških tema već reči koje podsećaju na sve ono lepo u vašem odnosu. Setite se ljubavi – to je to. Slobodni – konjukcija Plutona, retrogradne Venere i Merkura – daće kontakt. Na prvom mestu sa prošlošću, a na drugom – sa osobama koje mogu biti mlađe od vas, ali vam baš prijaju.

Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu: Na Ribe, Strelca i Bika 2022. godina ostaviće dubok trag kada je ljubav u pitanju

Posao

Ova ista konjukcija o kojoj je pisano u segmentu vezanom za ljubav – za posao je odlična. Jer, daje vam pored izuzetnog intelekta i pronicljivosti (to već imate i bez ovih planeta) i odlične preduslove da ostvarite vrlo plodonosan dogovor, da snagom reči i postupaka „ubedite“, da budete u kontaktu sa jakim i poslovno moćnim ljudima i da ostavite utisak na njih. Takođe, daje vam potpisivanje ugovora, rešavanje papiroloških i finansijskih pitanja. Daje i borbu i težinu doduše – ali zato daje i pobedu.

Zdravlje

Stariji neka odmaraju i kontrolišu se ukoliko imaju hroničnih problema. Mlađi – dobro ste.

SUDBINA I HOROSKOP ZA 2022: godišnji horoskop i detaljna prognoza za sve zodijake

VODOLIJA

Hrana

Čas nemate apetit, čas jedete brzinski i tamanite sve ispred sebe. No, ovi drugi momenti su tokom ove sedmice ipak češći što će vam donositi da povremeno imate probleme sa varenjem I stomakom. Što se kilograma tiče – vodite računa, lako će se lepiti za vas.

Ljubav

A vama u podsvesti – spektakl. Misli čas predivne, čas preopterećujuće, čas vam donose opuštenost a čas ste kao struna zategnuti. A što je najveselije – ne možete da dozvolite da partner vidi koliko ste opterećeni jer i on je nešto zarozan pa morate da budete snažni za oboje. Vaš odnos kao odnos je sada ok, ali vi kao individue – niste. No, vi ćete se potruditi da ovo izgurate i prođete. Ukoliko ste slobodni, e vama je tek zanimljivo. S društvom vam je super, u emotivnom životu – ili pokrećete tajnu priču, ili dolazi do kontakta sa mlađom osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas, ili se vrtite u lagumima prošlosti.

Posao

To kako se vi osećate, da li ste dobro ili baš i ne i da li imate dovoljno snage za posao – nikog posebno ne zanima. Od vas svi očekuju da date svoj maksimum i da se maksimalo odgovorno postavite prema poslu. A vi brinete i tuđe i svoje brige, opterećeni ste sa sto nekih situacija – kako ćete ih završiti, da li ćete imati vremena, da li ćete napraviti neki propust. Generalno gledano – sve, ali apsolutno sve ćete vi uraditi, završiti i obaviti. Namučićete se pošteno, ali ćete zadovoljni završiti ovu godinu.

Zdravlje

Hronične bolesti, problemi sa spavanjem.

Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine
Nedeljni horoskop od 27.12. 2021. do 02.01. 2022. godine

RIBE

Hrana

Jupiter u prvoj polovini nedelje ulazi u vaš znak. A to je planeta koja baš voli kad svega ima puno. I hrane. I pića. I kilograma. I svih potencijalnih problema koji idu uz to. Prema tome, drage Ribe – Jupiter se može koristiti na mnogo pametnije načine – a vi gledajte kako ćete ga upotrebiti.

Ljubav

Razloga da se radujete imate – vladar vam je svratio u goste i tu će boraviti naredna četiri meseca. Možda vam druge planete neće dati da vam baš baš sve ide kao podmazano i savršeno – ali ne možemo da poreknemo da ulazite u dobar period, onaj u kome će mnogo toga što je emotivno bilo zakočeno krenuti napred. U postojećim emotivnim partnerstvima u ovoj će nedelji sve funkcionisati sporije, ali će ipak funkcionisati – biće tu i dogovora i lepih trenutaka i neke fine, pozitivne energije. Kod usamljenih – možda će baš ova nedelja pokrenuti jedan lep kontakt – bilo da je on nešto novo ili iz prošlosti.

Posao

I u ovoj nedelji očekuju vas neke povoljnosti – da li su to dobri dogovori, da li su to informacije koje ste čekali, da li je to ugovor o poslu ili povišica – ne znam, ali ono što je bitno jeste da će nešto što ste čekali a što je dobro – stići do vas. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za dobre prilike i povoljnosti takođe govori da je pred Ribama kvalitetan poslovni period u kojem će se mnogo toga promeniti na bolje i doneti vam dobra poslovna ostvarenja. Možda je nedelja pred vama naporna, ali jeste uspešna.

Zdravlje

Vrlo solidno u ovoj sedmici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.