Dnevni horoskop za 18. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 18. decembar 2020.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra 2017: Jarčevima, Devicama i Škorpijama sreća će se najviše osmehivati u poslednjoj sedmici 2017. A šta vaš znak očekuje na samom izmaku ove godine saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši emotivni odnosi će se poboljšati, a vi ćete postati blaži i diskretniji. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj uzvraćati istom merom. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.

KARIJERA: Napokon možete sve u vezi posla sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali  radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite više računa o ishrani.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra 2017

BIK

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje emotivne odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osećanja.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Neće vas svi razumeti, zato pazite kome šta govorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreni i bez predrasuda.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni problematičan. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite. Ne zavodite podsvaku cenu.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć zahteva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi treba da se snađete. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Nemojte žuriti.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreni za različite predloge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.