Dnevni horoskop za 17. februar 2018
Dnevni horoskop za 17. februar 2018

Dnevni horoskop za 24. decembar 2017: Rešite se nepotrebnih stvari, i provedite što više vremena sa porodicom ili pripremite poklone za najdraže…

Nedelja je pred nama, ona prava zimska, dan odličan da napunite baterije, dobro se odmorite i uživajte, pošto gore na nebu neće dešavati ništa značajno, pa nas ništa neće tištiti i nepotrebno zamarati.

Dan je odličan za obavljanje kućnih poslova, pa se bacite i završite sve što vas u kući čeka, rešite se nepotrebnih stvari, i provedite što više vremena sa porodicom u svom toplom domu.

Drugi deo dana možete da iskoristite za šetnju, ako ste u prilici obavite i neki shopping, pripremite poklone za najdraže, a oni koji sutra slave Božić neka ostanu kod kuće i šire ljubav…Lep i srećan dan vam želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu.

LJUBAV

U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

dnevni horoskop za 31. decembar 2016.
Dnevni horoskop za 24. decembar 2017

Bik

POSAO

Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas.

LJUBAV

Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.

LJUBAV

Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.